A Hoffmann-kunyhónál balesetet szenvedett úr köszönőlevele

Szervusz Doktor Úr!
Kedves Gyuridoki!


Mindenekelőtt szeretném megköszönni a segítségeteket! Nélkületek jóval nehezebben, és nem biztos, hogy időben jutottam volna kórházi ellátáshoz. Nagyon tetszett az a légkör, ami Nálatok uralkodik. Ezt őrizzétek meg sokáig! Sok ilyen kiváló közösségre volna szüksége az országnak, mint Ti vagytok!

A tegeződésünk meg természetes, hisz ilyen, és hasonló helyzetekben idétlenül venné ki magát a magázás. :) Magamról csak annyit, hogy a ficamon kívül törésem is volt. Most már jobban vagyok. Megműtöttek, ami az orvosok szerint jól sikerült. Csak a ficamot rakták lassan helyre. Majd 5 percig gyömöszkölték a bokámat, amitől magam előtt láttam a teljes Tejút rendszert, az összes csillagával. Talán a héten haza is engednek, majd 6 hét lábadozás következik. Ha nem haragszotok, felgyógyulásom után újra futni szeretnék, és versenyen kívül lefutni azt távot, amit a versenyen eredetileg szerettem volna, de a sérülésem megakadályozott benne (telefont viszek :) ).

Végezetül a közbenjárásodat szeretném kérni, hogy felépülésem után meghívhassalak Benneteket egy italra. Ja, és légy szíves add meg a telefonos elérhetőségedet (elérhetőségeteket) is, hisz mint az látható volt, igen hatékonyan tudtok dolgozni, ha nagy a baj, és ki tudja, mikor lesz Rátok ismét szükség.

Sportbaráti üdvözlettel: Horváth Imre

Keresés