Szomorú eset a Pilisben - sajnos már nem tudtunk segíteni...

2019. október 15-én egy fiatalokból álló társaság - család, barátok - keresték eltűnt hozzátartozójukat a Budakalász Sadove dűlő felett az Ezüst-hegyen. A BMSz egy tagja éppen a helyszínen az erdőben futott, amikor találkozott a csapattal. Ők segítséget kértek eltűnt hozzátartozójuk keresésében.

Amit megtudtunk, egy időzített e-mail üzenetben jelezte egy fialalember burkoltan a hozzátartozói felé, hogy vélhetően öngyilkossági szándékkal a környékre megy. Már előző nap elhagyta otthonát. Megkeresésre összegyűjtöttük az információkat a családtól, melyek között előkerült egy videofelvétel is. A helyszínen lévő barlangi mentőnk felismerte a videón a felvétel kezdetének helyszínét, mely a közelben volt.

Innen a felvételt követve a terepen rövidesen eljutottak a video végén lévő helyre, ahol már csak a fiatalember holttestét sikerült megtalálni. A test hőmérséklete és a hullamerevség beállta jelezte, hogy sajnos már igen későn érkeztünk. A videofelvétel egy hónappal korábban készült, sajnos ebből sejthető, hogy előre megfontolt cselekedet volt. 

Szeretnénk itt is részvétünket kifejezni a hozzátartozók felé.

Keresés