Visszajelzések a Vadálló-kövek baleset kapcsán

Sok visszajelzés, köszönet érkezett, párat kiemelünk belőle:

"Gratulálok a sikeres mentéshez! Remélem - a sérült gyógyulása mellett - azt is, hogy a sajtó munkatársai, valamint egyéb fontos szervezetek vezetői is felismerik, milyen jó gyerekek vagytok és mennyire fontos, hézagpótló feladatot láttok el."

"Respect! Jó, hogy vagytok! ;-) "

"Profi mentes es profi beszamolo. Remeljuk maradektalanul meggyogyul a neni. Kirandulas kozben ott esett le a fenykepezogepem. Sokaig gurult hallotuk. Leereszkedtem utana ami eleg para volt tiszta napos idpben is. A gep persze nem lett meg."

"Hála és köszönet a segítőknek, és az egész csapatnak! Mi aznap 16 órakor értünk le a hegyről, egyik legnehezebb túraterepünk volt."

"Respect Nektek BMSZ "

"Fantasztikus, hogy vagytok! "

"Gratulálok a mentőknek a hősies, kemény munkához és gyógyulást kívánok a sérült hölgynek."

"Minden tiszteletem a Tietek!Gyogyulast a holgynek!"

"A lényeg, hogy nagyon köszönöm Neked, illetve Nektek, a mentés minden résztvevőjének. Pontosabban mindenkinek, aki az ilyen-olyan mentőszolgálatokra áldozza az idejét, energiáját (legyen az BMSZ, OMSZ, stb), bármilyen módon tegye is (ténylegesen a mentésben résztvevő, szervező, stb). Persze nem csak ezért az esetért/mentésért jár a köszönet és az elismerés, hanem valamennyiért, csak ilyenkor gondolkodik el egy kicsit jobban az ember (amikor a közelében csap le a mennykő)."

 

A balesetről a cikk ide kattintva található

Keresés